четвртак, 19. јануар 2017.

Strip najava (38): SUDIJA DRED - Dete pravde (Komiko)


Poštovani čitaoci,

u pretplati je treća knjiga o Sudiji Dredu pod naslovom Dete pravde, koja donosi jednu od najpoznatijih storija iz klasičnog perioda serijala o Sudiji Dredu. Scenario su napisali Džon Vagner i Alan Grant, a crtež je poveren velikanima britanskog stripa - Brajanu Bolandu, Ronu Smitu i Majku Makmanu.

Ovo će biti naša najobimnija knjiga o Sudiji Dredu do sada - na oko 190 strana - biće velikog formata i u tvrdom povezu, poput knjiga Presuda je smrt! i Dan kada je zakon umro.
Knjiga će sadržati i svojevrstan epilog, dodatak u vidu epizode On the Streets Again, koju je nacrtao Brajan Boland, i koja je obično izostavljana u ranijim izdanjima epopeje Dete pravde.
Uz to biće i galerija naslovnih strana i ilustracija.

Dizajn i ovog puta potpisuje Ivica Stevanović, a prevod Kristijan Relić.

Cena u pretplati je 1800 dinara, što uključuje i troškove dostave, a svi pretplatnici će na poklon dobiti i poklon print štampan u ograničenom broju primeraka na najfinijem umetničkom papiru i dostupan isključivo u okviru pretplate.

Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko (Kosovska 20, 21000 Novi Sad) broj 250-2060000245780-39 sa naznakom "Uplata za knjigu".
Pretplata traje do 20. februara 2017.

Srdačni pozdravi,
ID Komiko

#Komiko #SudijaDred #stripovi #najava #comics #Boland 

Нема коментара:

Постави коментар